Valitse Iho- ja allergiasairaala

Ihosyöpien määrä on lisääntynyt merkittävästi. Tavallisimpien ihosyöpien, kuten tyvisolusyövän ja okasolusyövän riski kasvaa iän myötä. Melanooma sen sijaan voi ilmaantua myös nuorille aikuisille.

Iho- ja allergiasairaalan ihokirurgian yksikköön ovat tervetulleita potilaat kaikkialta Suomesta. Olemme Suomen suurin ja toimepidevalikoimaltaan laajin ihotautien toimenpideyksikkö. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia hoitomenetelmiä. Erityisesti vaativat pään ja kasvojen alueen tai laaja-alaisen ihosyövän diagnostiikka ja ihokirurginen hoito ovat keskeistä erikoisosaamistamme.  

Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys – tavoitteenamme on varmistaa, että potilaamme saavat laadukasta hoitoa ihosyöpään. Lääkäreillämme on pitkä kokemus alalta sekä monipuolinen erikoisosaaminen, joka mahdollistaa vaativimmatkin hoitomuodot päiväkirurgisena toimenpiteenä. Tarvittaessa potilasta voidaan seurata yön yli ihotautien vuodeosastolla.

Jokaisella potilaalla on oikeus valita, missä haluaa itsensä hoidettavan. Mikäli tarvitset erikoissairaanhoitoa, keskustele lääkärisi kanssa mahdollisuuksista, joita voisimme HUSissa sinulle tarjota. Lähetteellä tapahtuvan erikoissairaanhoidon kustannukset ohjataan kotikuntasi maksettavaksi. Matkasta aiheutuvat kustannukset potilas maksaa itse.Meille hoitoon? Lue lisää »

Lue lisää Terveyskylän Ihotautitalosta »